Bekæmpelse af skadedyr for både private og virksomheder siden 2007

Skadedyrene.dk er en sidegren af ElverDan (CVR 30 39 34 57, Elverdalsvej 32, 8270 Højbjerg) og drives af Svend Erik Sørensen, en maskinmester og biavler.

Vores andre hjemmesider er:

www.elverdan.dk  - internetbutik med varer til skadedyrsbekæmpelse og til nyttedyr i haven 

www.hvepsefjerner.dk - fjernelse af hvepse og bier

Vi har en butik på Rådhusgade 26 i Odder, hvor man kan købe varer til gør-det-selv bekæmpelse af skadedyr og til naturdyr i haven. Se åbningstider her...

Startside
Butik
Borebiller
Dræbersnegle
Duer og måger
Edderkopper
Flagermus
Fluer
Husmår
Hvepse
Klannere
Mosegris
Muldvarp
Murbier
Mus
Myrer
Møl
Rotter
Stankelben/gåsebille
Sølvfisk
Væggelus
Ukrudt
Spørg om skadedyr
Om os
Job

Skadedyrene.dk.dk på Facebook

Skadedyrene.dk på Youtube

 

December 2016: Elverdan deltager i Julemarkedet i Ree Park

Jul på Central Station: tiden er skruet tilbage til 1800-tallet, banegården er pyntet op i 'amerikansk' stil, damptoget Black Beauty kører på den nordamerikanske prærie, hvor man kan se elge, bisoner, sortbjørne og arktiske ulve. 

Elverdan.dk har en bod på Ree Pars Julemarked med årets flotteste julegaver til naturdyr!

November 2016: Elverdan i Odder fejrer 3-års fødselsdag!

Kom forbi vores butik på Rådhusgade 26 i Odder: i hele november giver vi 20% rabat på alle varer til havens dyr (fugle, pindsvin, flagermus, egerne, frøer, tudser, sommerfugle, bier, guldøje, mariehøns) og honning.

Lørdag d. 5. og 19. november - 20% rabat på alle varer til bekæmpelse af muldvarpe, mus og rotter: muldvarpesakse, muldvarpe skræmmere, rotte- og museklapfælder, rotte- og musefælder til leverne fangst, lokkemiddel til mus og rotter, rottestationer, ultrasoniske afskrækkere mod mus of rotter, musegift, elektriske muse- og rottefælder.

Oktober 2016: Elverdan har fået sin egen blog om nyttedyr i haven

Læs vores blog 'Lok Vilde dyr og fugle i haven' om fodring af vilde fugle i haven og på altan, om pindsvin i haven, egerns livscyklus, hvordan du tiltrækker flagermus, frøer, tudser, mariehøns, guldøje, humlebier og sommerfugle i din have, om de bedste julegaver til naturelskere og de bedste gaver til kreative børn meget andet.

Send os spørgsmål om vilde dyr i haven og deltag i vores konkurrencer på Facebook.

September 2016: Elverdan er kommet på Instagram

Elverdan er nu på Instagram! Se vores flotte billeder af pindsvin, egern, fugle, nyttige insekter, redekasser, pindsvinehuse, insekthoteller, huse til frøer og tudser og delt

Følg vores favorit hashtags: #smile #odder #natur #egern #egernfoderhus #have #minhave #vildedyrihaven #pindsvin #hygge #vind #godmorgen #aarhus #fugle #fugleihaven #havenyt #egernhus #godweekend #majse #fuglerede #sødpindsvin #pindsvinevenneridanmark

Maj 2016: Hvepsefjerner.dk er kommet på Facebook

Hvepsefjerner.dk har fået sin egen side på Facebook.

Få svar på dine spørgsmål om hvepse, bier, humle, bisværme, jordbier og meget andet.

Se sjove billeder og video af hvepseboer som vi har fjernet.

Læs om bekæmpelse af hvepse, fjernelse af hvepsebo, hvepsestik, få gode råd og tilbud!

November 2015: Elverdan i Odder fejrer 2-års fødselsdag!

Alle lørdage i november: 20 % rabat på alle varer til naturdyr: egernhuse, egernfoder, fuglehuse, fugle redekasser, foderstationer, huse til frøer og tudse, flagermuskasser, insekthoteller, huse til mariehøns, sommerfugle og guldøje, pindsvinehuse, pindsvinemad.

Lørdag d. 21 november 20% rabat på alle varer til bekæmpelse af muldvarpe og mosegrise. Lørdag d. 28 november 20 % rabat på alle varer til bekæmpelse af mus.

Og vi byder også på et glas vin!

Skadedyrene.dk på youtube

Abonner på vores kanal!

Skadedyrene.dk anbefalder: Musesmækfælde med lokkemiddel, Den bedste hvepsespray til gør-det-selv bekæmpelse af hvepse og meget mere.

Se sjove video vi selv har optaget: En gravhund går amok når den ser en rottefælde til levende fangst.

Danmarks Radio, 18.3.2015: Skræmmehøgen skal jage mågerne ud af byerne

Det er kun 2-3 år siden, at rovfugledrager som skræmmemiddel mod fugle for alvor kom på markedet.

Svend Sørensen fra Elverdan i Odder, som sælger dragerne, har på kort tid fået mange kunder.

- Kunderne er eksempelvis juletræsplantager, hvor fuglene gnaver topskud af. Eller bilforhandlere, hvor måger og krager forurener bilerne med ekskrementer, siger Svend Sørensen.

Læs mere her...

Skadedyrene.dk på Facebook

Følg os på Facebook!

Elverdan Skadedyrs Service. Bekæmpelse af muldvarpe, mosegrise, husmår, mus, rotter, duer, måger, hvepse, væggelus, myrer, og andre skadelige insekter.

Se billeder af skadedyrsbekæmpelse, sjove video, læs om skadedyrene lige, om vores nyheder og tilbud på bekæmpelse af skadedyr.

Odder Avis, 22.1.2014: Svend slår ned på naturens utøj.

ElverDan Skadedyrsservice er flyttet ind på Rådhusgade.

Hvis insekterne æder af havens planter, hvepsene har bygget bo foran sommerhuset eller sneglene går lidt for hårdt til salaten, er det måske en god idé at kigge inden for hos ElverDan Skadedyrsservice. Butikken flyttede ind på Rådhusgade 26 i slutningen af 2013 og drives af Svend Sørensen.
Der forhandles materialer til skadedyrsbekæmpelse og varer, som skal fremme nyttedyr i haven. Det er de dyr, som er skadedyrenes fjender. Læs mere her...

Midt-Posten, 4.11.2011: Rotterne kommer

Rottesæsonen starter i november.

Det er ikke kun i villakvarterer, at rotter kan være et problem. Aarhus Kommune har et gammelt kloaksystem, og derfor kan det være nemmere for rotter at komme op på gaden, også i tæt beboede områder.

”Der kan gå hul på kloaknettet, eller rotten kan selv gnave hul på det, og på den måde kan kommer de op via kloaksystemet. Derfor skal man være opmærksom på at have rottesikringsnet på f.eks. nedløbsrør”, forklarer Svend Sørensen, der arbejder for ElverDan Skadedyrsservice. Læs mere her...

Politiken, 4.8.2010: Myreplagen er værre end nogensinde

...Og det er ikke kun på Sjælland, der er mange myrer lige nu. Ifølge Svend Sørensen, ejer af ElverDan Skadedyrsservice i Århus, så er der også utroligt mange myrer i det jyske for tiden.

»Myrerne har haft gode betingelser i foråret, så derfor er der blevet skabt en masse nye dronningemyrer, som har lavet nye bo, og derfor dukker der nu pludselig en masse tuer op i græsplænerne«, forklarer Svend Sørensen. Læs mere her...

Rudersdalsavis, 10.8.2010: Hvepse kan kløs på ryggen

Af Svend Sørensen, skadedyrsbekæmper

Hvepse er statistisk Danmarks farligste dyr. Gennemsnitligt dør hvert år 1-2 mennesker som følge af hvepsestik i Danmark. Men hvepse er på mange måder også nyttedyr, de tager mange insekter og bladlus, som de fodrer laver med.

Som udgangspunkt skal man ikke fjerne hvepsene bare for at fjerne dem. Læs mere her...

Århus Onsdag, 21.7.2010: Klø bien på ryggen

Definitionen på skadedyr kan diskuteres, mener Svend Sørensen. 'Skadedyr er en benævnelse, der bruges, når menneskets aktiviteter generes. Nyttedyr er for eksempel fuglene, der tager insekter, det samme gør flagermus. Pindsvinene gjælper med at holde dræbersneglene nede.'

Hos ElverDan findes huse til både humlebier og murbier, men også pindsvinflagermus og frøer kan finde huse hos Svend Sørensen. Læs mere her...

Localavisen Århus 13.10.2009: Husmusen huserer

Det er blevet efterårstid, og det er også blevet musetid. Skadedyrsbekæmper, Svend Sørensen, råder derfor folk til at have fokus på, om der kommer til at ligge nøddeskaller og ekskrementer, for musen bygger nemlig sin rede indendøre.

"Man skal købe fælder og sætte dem op - enten klapfælder eller dem, hvor man fanger musen levende, så man kan sætte dem ud bagefter", råder Svend Sørensen. Læs mere her...

Uge-bladet Skanderborg 2.9.2009: Møje med en mår

En mår kan være overordentlig vanskelig at slippe af med, har vi hørt, så vi ringer til en professionel.

Svend Erik Sørensen, Højbjerg, har sit eget lille skadedyrsbekæmpelsesfirma, Elverdan Skadedyrsservice. Han rykker ud til hvepseboer, muldvarperplager, mår og påtager sig også andre af den slags opgaver.

Svend Erik Sørensen kommer med det samme. Iført handsker, bevæbnet med fælder, beskidte æg og en meget sød gravhund, der er under oplæring som mårhund. Læs mere her...

Localavisen Århus d. 01.09.2009:

De fleste husejere kender til det lille dyr, der lever under jorden og laver forhøjninger af jord i græsplænen. Lige nu spøger muldvarpen i de danske haver, og de spreder sig, fordi moren ikke længere tåler sine unger og jager dem væk. Da ungerne ikke er så store endnu, graver de kun i overfladen.

Der er mange forslag til, hvordan man kan udrydde muldvarpen, men ifølge skadedyrsbekæmper, Svend Sørensen, så er den mest effektive måde at bekæmpe en muldvarp på ved at bruge en muldvarpesaks. Læs mere her...

Localavisen Århus d. 15.05.2009:

"Mosegrisen bliver som regel ikke mere end halvandet år, men til gengæld yngler den fra april til november og får fire-fem kuld med omkring fem unger hver gang. Det kan derfor blive til mange i løbet af en sommer", fortæller skadedyrsbekæmper, Svend Sørensen.

"Normalt er de til våde områder, men efterhånden har de tilpasset sig vores miljø, og derfor er de et stort problem for husejere og landmænd", siger Svend Sørensen.
Læs mere her...

Localavisen Århus d. 06.04.2009:

Murbierne er højaktuelle lige nu. De samles i en stor sværm langs muren, og det er vigtigt, at man får gjort noget ved dem.

Skadedyrsbekæmper, Svend Sørensen, opfordrer folk til at være opmærksomme på de små dyr. "Det er vigtigt at slå fast, at murbier ikke kommer og ødelægger murværket - de kommer fordi murværket er ødelagt", siger Svend Sørensen. Læs mere her...

Localavisen Århus d. 30.01.2009:

Det er ikke mange mennesker, der kan blive fascineret af myrer, måren og muldvarpen, men det kan Svend Sørensen i Højbjerg. Igennem en lang periode har der hersket en vild med dans-stemning i Danmark og ikke mindst i Århus, da Joachim B. Olsen og Marianne Eihilt vandt den seneste runde. Men hos Svend Sørensen i Højbjerg hersker der en vild med skadedyr-stemning. Han er nemlig skadedyrsbekæmper og har blandt andet viet sit liv til den irriterende husmår, som mange kender fra loftet, og til diverse andre skadedyr.  Læs mere her...

Randers Amtavis  d. 09.09.2008:

Man behøver ikke fjerne et hvepsebo, men sidder det et sted, hvor det generer, er Svend Erik Sørensen, Højbjerg, klar til at rykke ud og fjerne det. Selv er han hobby- biavler og det er hans store viden herfra, der har fået ham til at starte firmaet www.hvepsefjerner.dk, hvor han tilbyder hjælp til bekæmpelse af skadedyr, blandt andet bier og hvepse. »Men hvepsen og bien er faktisk nyttedyr. «