Edderopper:

Pris på bekæmpelse
Om edderkopper

 

Bekæmpelse af skadedyr for både private og virksomheder siden 2007

Edderkopper: priser

Ydelse

Pris

(inkl. moms)

Bekæmpelse af edderkopper

fra 2200 kr.*

Find varer til gør-det-selv bekæmpelse af edderkopper i vores internetbutik.

* Priserne gælder i Østjylland (postnummer 8000  -  8900). I andre områder aftales et kørselstillæg.  

Startside
Butik
Borebiller
Dræbersnegle
Duer og måger
Edderkopper
Flagermus
Fluer
Husmår
Hvepse
Kattelopper
Klannere
Mosegris
Muldvarp
Murbier
Mus
Myrer
Møl
Rotter
Stankelben/gåsebille
Sølvfisk
Væggelus
Ukrudt
Spørg om skadedyr
Om os
Job

Skadedyrene.dk på Youtube

 

Viste ud at:

- Der er omkring 40.000 forskellige arter af edderkopper, men videnskabsmænd mener der er ligeså mange, der ikke er blevet fundet endnu.

- Edderkopper er ikke insekter.

- 97 % af dem der lider af forbi over for edderkopper er kvinder eller piger.

- Korsedderkoppen, som er en af de mest udbredte edderkopper i Danmark, er spiselig, og kan spises rå. Det siges at den har en mild smag, og en behagelig konsistens der minder om torskerogn.

- Edderkop Heteropoda maxima, som lever i Laos i Sydøst Asien, har 30cm lange ben.

- Edderkoppens silke er fremstillet af kraftige strenge af proteiner. Det er den stærkeste naturlige fiber. Stresset der skal til før at silke materialet bryder, er stærkere end det der skal til for at bryde knogler, og den halve styrke af stål.

- Biddet fra en brasiliansk vandreedderkop kan give en mand en lang og smertefuld erektion.

- Den sorte enke er den giftigste edderkop i Nordamerika

- Goliatfugleedderkoppen er verdens største edderkop, og kan veje mere end 170g. Det er det samme som en lille hundehvalp.

- Edderkoppens mave er for smal til at indtage solidt føde, derfor er de nødt til opløse deres føde, og gøre den flydende. De gør dette ved at overskylle deres bytte i fordøjelses enzymer og lade den hænge et stykke tid.

- I flere lande mener man at det bringer uheld at dræbe en edderkop. Der findes et gammelt engelsk ordsprog, der siger: 'Kill a spider, bad luck yours will be, undtil of flies you've swattet fifty-three'. Oversat til dansk betyder ordsproget, at man, hvis man dræber en edderkop, vil være forfulgt af uheld, indtil man til gengæld har smækket 53 fluer.

- Danske edderkopper kan også være aktive om vinteren.

- Frygten for edderkopper kaldes araknofobi. 'Fobi' betyder 'sygelig angst' og 'Arachne' er edderkop på græsk. Navnet 'Arachne' stammer fra græsk mytologi: en smuk ung pige Arachne var er meget dygtig væverske der vandt vævekonkurrencen over gudinden Athene. Athene blev meget vred og forvandlede Arachne til en edderkop.

- I slutningen af 1800-tallet blev der eksperimenteret med edderkoppesilke, bl.a. til fremstilling af tekstil. Silken blev desværre alt for dyr: et kilo edderkoppesilke kostede ca. 15 gange så dyrt dom et kilo silke fremstillet på en traditionel måde, dvs. fra sommerfuglelarver.

- Der findes ingen farlige danske edderkopper.

- Hos mange edderkopper er ungerne ikke overladt til sig selv, men bliver passet, så de får de bedste muligheder for at overleve.

- De fleste edderkopper lever 1 til 2 år, men en hun-fugleedderkop kan blive op til 20 år gammel.